CoolWise

Jouw klimaat, onze missie

Cooler koelen

Indien jij zoekt naar een flexibele oplossing voor het verkoelen van jouw werk-, slaap- of studeerkamer, heeft CoolWise de oplossing voor je.  

CoolWise is namelijk de specialist op het gebied van mobiele airconditioning. CoolWise biedt jou radicale flexibiliteit op het gebied van klimaatbeheersing. Met onze mobiele airco’s weet jij zeker dat je maximaal comfort beleeft in jouw favoriete kamer en zo lekker kan blijven werken, slapen of studeren. 

CoolWise biedt particuliere en zakelijke klanten de unieke mogelijkheid het binnenklimaat te regelen met de beste mobiele airconditionings die beschikbaar zijn op de markt. Stiller, krachtiger of goedkoper; voor iedere situatie hebben wij de oplossing in huis. Open snel onze Aircowijzer voor advies op maat.

Daarnaast werken we met betrouwbare partners samen voor nog duurzamere installaties, bijvoorbeeld splitunits. En als je meer wilt weten, staan we voor je klaar. Chat, bel of mail ons!

Kopen, huren of toch eerst onze AircoWijzer gebruiken? Maak hieronder je keuze!

Onze meest gekozen modellen

Gebruik een mobiele airconditioning en verbeter direct je...

Slaap

Productiviteit

Energie

Lees hoe cool onze klanten ons vinden!

Ray
Snelle levering
Lees verder
Tijdens de extreme hitte was geen enkele partij meer in staat om een airco te leveren. Gelukkig wist CoolWise toch snel en goed een airco tijdelijk te leveren. CoolWise houdt altijd het hoofd koel.
Kimberly
Klantvriendelijk
Lees verder
Bij CoolWise zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen. Ze leveren een top prestatie als het gaat om klantbediening.
Stefan Wolfswinkel
Koel kantoor
Lees verder
CoolWise zorgt dat wij het op kantoor lekker koel hebben. De mobiele airco die wij hebben gekocht, zorgt voor voldoende verkoeling.