Waarschijnlijk ben je hier wel benieuwd naar...

Heb jij toch die ene vraag die wij nog niet eerder hebben gehad? Stel ons op de proef en vraag het via de chat!

Dit wordt ons het meest gevraagd

CoolWise wil dat jij zo flexibel en snel mogelijk van een optimaal klimaat kan genieten. Daarom hanteren wij geen enkele minimale (of maximale) huurperiode. Ook is het tijdens het huren het gehuurde over te kopen. Lees HIER meer over het kopen van jouw gehuurde airconditioning. 

Het is zeker mogelijk om jouw oude airco af te late voeren door CoolWise. Mobiele airco’s nemen wij kosteloos voor je mee en zorgen wij voor een milieuvriendelijke afvoer. Bij airco’s zoals split-units, wandmodellen is het mogelijk bij ons een offerte op te vragen.

Heb je al gekeken bij onze Aircowijzer? De meesten vinden door het invullen van deze wijzer al het juiste model. Twijfel je? Neem dan zeker contact met ons op voor passend advies. 

Wij hebben de grootste voorraad van Nederland. Hierdoor leveren wij meestal binnen 48 uur de door jouw bestelde mobiele airco. Uiteraard nemen wij contact met jou op voor een passend moment van leveren

Heel vervelend als jouw airco niet werkt. Als je bij ons huurt, beloven wij dat je binnen 24 uur weer een werkende airco hebt. In alle andere gevallen vragen we je met ons contact op te nemen, zodat wij samen tot een snelle oplossing komen. 

Het KNMI houdt heel precies de temperaturen bij in Nederland. Als de temperatuur daalt, heb jij natuurlijk minder een airco nodig. Daarom laten wij de prijs meedalen met de temperatuur. Per week krijgen wij de gemiddelde temperatuur vanuit het KNMI door en passen wij onze prijzen daarop aan. Lees HIER hoe dat precies in zijn werk gaat.