Flexibel huren - Zo zijn wij

Flexibel huren

Vind jij flexibiliteit, gemak en betrouwbaarheid ook steeds belangrijker? Wij zijn het met je eens en daarom bieden wij dat nu precies als je een aircondtioning zoekt. Met onze hulp regel jij jouw binnenklimaat optimaal. Huur flexibel een airco, afgestemd op jouw specifieke ruimte en voor de periode dat jij het ‘m nodig hebt. En als je tijdens de huurperiode bedenkt dat je de airco liever koopt, kan dat ook gewoon. Cooler kunnen we flexibele klimaatbeheersing niet maken. 

Jaja, flexibele prijzen?

Flexibiliteit had onze 2e naam kunnen zijn. CoolWise biedt jou een comfortabel en stabiel binnenklimaat ervaart tegen scherpe en zelfs flexibele prijzen. Buiten is het klimaat namelijk al wisselvallig genoeg en zien we in Nederland de temperaturen de afgelopen jaren flink stijgen. Daarom is CoolWise net zo flexibel als het Nederlandse klimaat. CoolWise denkt écht met je mee en zijn dus zelfs onze verhuurprijzen flexibel. Dit betekent dat wij een maximale huurprijs kennen en als de gemiddelde temperatuur daalt, daalt jouw prijs ook.* Wel zo eerlijk toch? Klik hier voor een aantal voorbeelden hoe dat precies werkt.

Daarnaast zijn wij flexibel in het bezorgen, installeren en weer ophalen van de mobiele airco. Binnen 48 uur staan we bij jou op de stoep, zodat jij snel kan beginnen met koelen.

* Toch wat kleine lettertjes; dit geldt (uiteraard) alleen voor de modellen die alleen verkoelen.

Deze wil ik (alsnog)!

Misschien twijfel je of een mobiele airco echt de oplossing is die jij zoekt. En wil jij eerst eens ervaren hoe het is zo’n coole unit in huis te hebben. Dan is het ideaal eerst te kunnen huren. Als jij dan later de verrijdbare airco liever voor jezelf houdt, kan jij die gewoon kopen. En omdat wij het fijn vinden dat je voor CoolWise hebt gekozen, mag jij nu zelf kiezen of je je gehuurde airco houdt of dat je spiksplinternieuwe wilt ontvangen. Wij hebben alvast besloten dat je hoe dan ook een goede korting van ons krijgt, gebaseerd op de huurperiode. En wanneer jij kiest voor het houden van je eerder gehuurde airco, krijg jij zelfs een nog coolere korting! Wij zijn hier volledig transparant over en de hoge kortingspercentages zijn voor iedereen hetzelfde. Lees hier hoe dat precies werkt.

Wij helpen kiezen!

Wij helpen jou kiezen. Wij stellen jou een aantal simpele vragen en adviseren jou dan de airco die het beste bij jouw situatie past. Dit kan je zowel via onze vriendelijke chatvriend doen of via onze slimme Aircowijzer.  De keuze is namelijk reuze. En dat is erg fijn natuurlijk, maar het vinden van de juiste airco is daardoor niet altijd even gemakkelijk. Geen enkele partij maakt het kiezen van de airco zo intuïtief als wij. Het idee is dat dit net zo makkelijk is als het gebruiken van je mobiele telefoon.  Met onze slimme Aicowijzer is het kiezen van de juiste airco een fluitje van een (gehuurde) cent. Het is dus niet langer nodig een halve studie uit te voeren naar de werking van (mobiele) airco’s, BtU, koelvermogen, kubieke meters en decibelniveau’s. Wij hebben dat al voor jou gedaan en het enige dat jij hoeft te doen is een aantal simpele vragen te beantwoorden! Klik HIER voor onze slimme aircowijzer. 

"Echt anders dan andere partijen. CooWise denkt mee en gaat mee in creatieve oplossingen. Aanrader!"
Sandra
Coole klant