CoolWise - Be Wise & Get Cool

Wij zijn CoolWise

CoolWise wil dat jij flexibel een comfortabel klimaat kan creeeren in precies de kamer die voor jou van belang is. Zo kan jij beter slapen, werken of studeren. Met onze mobiele airco’s en flexibele voorwaarden is een comfortabel binnenklimaat voor iedereen bereikbaar binnen 48 uur. 

Steeds vaker is flexibiliteit een randvoorwaarde, zie bijvoorbeeld Netflix, Spotify en Uber. Sinds 2002 zien wij het klimaat en klantbehoefte enorm veranderen. Zeker sinds meer mensen thuiswerken door bijvoorbeeld Corona. Vanaf 2002 leveren wij al airco’s aan bedrijven en particulieren. Dat doen we vanuit een ander bedrijfsonderdeel WH Airco. En steeds kregen wij de vraag naar de tijdelijke inzet van een mobiele airco. CoolWise is de enige partij die zo flexibel (en voordelig) verrijdbare airco’s aan particulieren verhuurt. 

Voor ons is het belangrijkste dat jij een aangenaam klimaat kan creëren in iedere kamer op ieder moment dat jij het wilt. CoolWise staat voor een persoonlijke benadering, radicale flexibiliteit en uitstekende mobiele airco’s. Ons assortiment bestaat enkel uit A-merken. Daardoor ben jij zeker van een milieuvriendelijke airco die doet wat ‘ie moet doen, zodat jij je hoofd koel kan houden.

Trouwens! Wij doen niet aan kleine letters. Wij fixen het gewoon samen met jou. Dat noemen wij cool koelen.

Flexibel comfort in 4 stappen:

dienst-coolwise

De temperatuur bepaalt mijn prijs?

Zeker! Als de temperatuur daalt, daalt jouw huurprijs ook. Dit geldt overigens alleen voor de modellen alleen verkoelen. Op het moment jij denkt de airco minder nodig te hebben, betaal je dus ook minder. Wel zo eerlijk toch? Hierdoor is het minder vaak nodig heen- en weer te rijden en dat is dan weer goed voor het milieu. Een mooie win-win situatie. 

Hier lees je daar meer over