De temperatuur bepaalt echt jouw prijs

Zoals je weet kan je bij ons voordelig airco’s huren. Al vanaf €15,00 per week ben jij gegarandeerd van een koel klimaat in jouw kamer. En als jij kiest voor absolute flexibiliteit, is zelfs de huurprijs flexibel.

Ongetwijfeld ben jij inmiddels wel overtuigd dat CoolWise echt anders is dan andere partijen. Als jij een airco wilt huren, is CoolWise jouw beste partner. Zelfs onze huurprijzen passen we aan aan jouw behoefte. Wanneer de temperaturen dalen, daalt jouw huurprijs ook. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

CoolWise heeft veel verschillende modellen in het assortiment. Uiteraard kent ieder model een eigen prijs. De prijs wordt per model  berekend volgens temperatuur x factor model. Hieronder staan de prijsberekeningen van ons meest verhuurde modellen:

Midea SmartCool                           gemiddelde temperatuur x 1 
Midea SilentCool                            gemiddelde temperatuur x 1,75
Midea PremiumCool                     gemiddelde temperatuur x 2

temperatuur x factor

Voorbeeld I: Midea SilentCool 4 weken

Hieronder een voorbeeldberekening voor ons meest verkochte model. Onderstaande temperaturen zijn gemeten in De Bilt gemeten in de periode eind mei/begin juni van het afgelopen jaar (2020). In het voorbeeld is duidelijk dat het Nederlandse weer zeer wisselvallig is en dat de temperatuur in 4 weken flink kan schommelen. De koudste dag was namelijk 14,3 en de warmste maar liefst 27,5. Door het unieke concept van CoolWise betaal je nooit teveel!

Week Gemiddelde temperatuur Prijs o.b.v. factor 1,75x
1
21,4
37
2
23,4
41
3
16,7
29
4
23,4
41

Voorbeeld II: Midea SmartCool 4 weken

Hieronder nog een voorbeeld van dezelfde periode. In deze berekening gaan we uit van het meest voordelige model, namelijk de SmartCool.

Week Gemiddelde temperatuur Prijs o.b.v. factor 1x
1
21,4
21
2
23,4
23
3
16,7
17
4
23,4
23

Kopen na huren

Als jij onze airco fleixibel huurt, ervaar je het gemak en comfort van een mobiele airco. Wij kunnen ons goed indenken dat jij je airco liever niet inlevert en dus voor jezelf houdt. Ook als jij flexibel huurt, is het mogelijk de airco voordelig over te nemen. Als je hier meer over wilt weten, lees dan hier verder.

Modellen die ook verwarmen

Je hebt misschien ook gezien dat we modellen hebben die ruimtes kunnen verwarmen. Voor deze modellen gelden de flexibele prijzen in de periode van april t/m september.  

Langere perioden

Daarnaast bieden we jou ook de mogelijkheid de airconditioning te huren voor een langere periode. En wij vinden het natuurlijk goed nieuws dat jij langer onze modellen wil gebruiken voor jouw coole ruimtes. <<Op deze pagina lees je daar meer over.>>

Direct naar de Shop

Met deze uitleg snap ik het helemaal & ik wil mijn airco uitzoeken in de shop!

Shop